Våre Merker

Våre Merker

 Her er noen av våre merker som vi har plukket ut etter en nøye vurdering av innhold, virkning og produktenes miljø- og sosiale profil.

 deserun Det finnes også produkter fra andre merker i vårt sortiment, som er utvalgt på samme måte, men hvor vi foreløpig bare tilbyr noen av produktene og derfor ikke har oppført på listen over merkene vi fører.

Evolve


Evolve Organic Beauty er et Engelsk kosmetikkmerke som ble utviklet for å kunne gjøre det enkelt å leve sunt og grønt i hverdagen. Evolve tilbyr en komplett serie delikate økologiske produkter til hud, kropp og hår. Produktene er håndlaget med de fineste naturlige og økologiske oljer og supermat hentet fra hele verden, som gir ekte resultater. Alle produktene er veganske og fri for dyretesting. De er produsert i små porsjoner for å garantere ferskhet og høy kvalitet.
 

Acorelle


.Acorelle er et fransk merke som tilbyr økologiske parfymer, hårfjerningsprodukter, hudpleie, kroppspleie, babypleie og solprodukter. Acorelle benytter kun naturlige ingredienser som både er milde og virkningsfulle.

Alle Acorelles produkter er sertifisert økologisk av Ecocert.
 

Dr.Bronner


Dr. Bronner’s er en familiebedrift som startet opp sin lille såpefabrikk i Tyskland allerede i 1858. Fjerde og femte generasjon driver i dag bedriften fra USA og har videreført familiens tradisjon med produksjon av naturlig såpe basert på økologiske og bærekraftige ingredienser. Produktene er 100% Økologisk (sertifisert USDA National Organic Program), Fair Trade, Emballasjen er laget av 100% resirkulert materiale, Hele 30% av selskapets overskudd går til veldedige organisasjoner verden over, og 25% går til sine ansatte.

 

Marina Miracle


 Marina Miracle er en prisvinnende og norskprodusert hudpleieserie som har 100% naturlige ingredienser og benytter båe Ecocert og Debio-sertifiserte ingredienser.

Kvinnen bak denne fantastiske hudpleieserien heter Marita Engervik. Hun laget sin egen hudolje da hun selv slet med atopisk eksem og irritert hud. Oljen ble så populær blant familie og venner at den kun ble referert til som "mirakeloljen" - derav navnet Marina Miracle.


 

NinavitaNinavita er en 100% norsk nettbutikk med kontor i Drammen. Vi har ingen kundeservice-telefon men har du spørsmål eller tilbakemeldinger vil vi veldig gjerne høre fra deg, og du kan sende oss en mail eller bruke skjemaet som ligger under fanen: "Kontakt Oss".

Nettsiden er SSL sikret.

Org.nr: 914 785 545

Stubberudveien 106F, 3031 Drammen, Norge

Email: info@ninavita.no

Frakt i NorgeNinavita bruker Posten/Bring.Ninavita sender pakker kun i Norge. Frakt koster 50 kroner. Se videre informasjon om vilkårene for frakt under fanen "kundeservice informasjon".

Følg ossHer kan du holde deg oppdatert på nyheter og hva vi driver med. Vi finnes på følgende medier:

BetalingVi tilbyr sikker og trygg kortbetaling gjennom Stripe som er sertifisert som PCI Level 1 Service Provider.

© Copyright. All Rights Reserved.