Personvern og Sikkerhet

Om Ninavita



Personvern og Sikkerhet

Ninavita



Ninavita er en 100% norsk nettbutikk med kontor i Drammen. Vi har ingen kundeservice-telefon men har du spørsmål eller tilbakemeldinger vil vi veldig gjerne høre fra deg, og du kan sende oss en mail eller bruke skjemaet som ligger under fanen: "Kontakt Oss".

Nettsiden er SSL sikret.

Org.nr: 914 785 545

Stubberudveien 106F, 3031 Drammen, Norge

Email: info@ninavita.no

Frakt i Norge



Ninavita bruker Posten/Bring.Ninavita sender pakker kun i Norge. Frakt koster 50 kroner. Se videre informasjon om vilkårene for frakt under fanen "kundeservice informasjon".

Følg oss



Her kan du holde deg oppdatert på nyheter og hva vi driver med. Vi finnes på følgende medier:

Betaling



Vi tilbyr sikker og trygg kortbetaling gjennom Stripe som er sertifisert som PCI Level 1 Service Provider.


Dette dokumentet beskriver hvordan dine personlige opplysninger samles, brukes og deles når du kjøper fra www.ninavita.no.


Dine rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd.

De som er registrert i en våre systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Ninavita.no ikke har adgang til å behandle, blir rettet og slettet. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Hvis du mener at dine personopplysninger ikke behandles etter gjeldende regelverk kan du klage til Datatilsynet. Mer informasjon om dine rettigheter kan du finne her: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter/.

Personlig informasjon som innhentes

Personopplysninger registreres hos oss på to ulike måter:

  • Informasjon du gir til oss når du aktivt velger å benytte deg av våre tjenester (f.eks kjøp av produkter, påmelding av nyhetsbrev, chat i butikken, e-post til kundeservice).
  • Informasjon vi samler når du besøker sidene våre (cookies, logg m.m.).


Databehandler - Formål - Opplysninger som deles

Google Analytics - Overvåke salget og kilder - Ordre, produkt, kundeatferd, kilde

Google Adwords - Annonsere i Google - Ordre, kilde

MailChimp - Nyhetsbrev - Mail, navn

Facebook - Annonsere - Atferd, lokasjon, e-postadresse

Stripe - Betaliningsløsning - e-post, navn, adresse og evt. personnummer

Vi tar sikkerheten rundt dine personopplysninger på alvor og vil aldri selge eller bytte personopplysninger til tredjepart, og vi videreformidler heller ikke slik informasjon med uautorisert tredjepart.


Hvis du bare besøker oss i nettbutikken uten å foreta en handel, melde deg på nyhetsbrev eller chatte, så er det bare noen få deler av informasjon som registreres. Disse brukes enten for å forbedre din opplevelse av nettbutikken, eller for å gi oss nyttig statistikk (f.eks se hvilke sider kunder besøker og atferd inne på sidene). En av måtene vi registrerer data på er ved hjelp av informasjonskapsler også kalt ”cookies”. Vi samler også inn og oppbevarer loggdata om hvilke kategorier og produkter våre kunder klikker eller søker på. Dette er for å lære mer om hva våre kunder er opptatt av samt forbedre produktutvalg og tilbud. Vi har en type cookie som er der for å se bevegelsene til kunder i butikken som er anonymiserte og en annen type cookies for å kunne måle om reklame vi har hatt på f.eks. Facebook har vært effektiv. Å tillate cookies er noe du velger selv. Du kan enkelt stenge av aksepten for slike informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du bruker vår nettside og våre tjenester så antar vi at du godkjenner bruken av slike informasjonskapsler.

One.com er navnet på plattformen vi bruker i vår nettbutikk. Dette er programmet som gjør at vi har mulighet til å selge varene våre på internett. For at butikken skal fungere så er det noen cookies som må være aktive.  Disse er der for å

kunne lagre innholdet i handlevognen gjennom sesjonen.

Ofte kommuniserer vi med kunder via Facebook og Instagram. Spørsmål og tilbakemeldinger som blir utvekslet på disse plattformene anses som kundeservice, men personvernet for hvordan informasjonen lagres går under de ulike plattformenes personvern. Vi lagrer ikke informasjon rundt disse samtalene på noen andre servere enn de som plattformene selv bruker. Ønsker du at vi sletter meldingshistorikk vi har hatt med deg på sosiale plattformer så kan du sende e-mail.


Betalingsinformasjon

Ninavita benytter Stripe som betalingsleverandør.

Betaler du med kort er det vår betalingsleverandør Stripe som behandler kortinformasjonen din. Kortnumre oppbevares ikke hos oss, men hos vår betalingspartner. Dette er for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering. Vi kan også logge oss inn i vår bedriftsside hos Stripe for å utføre krediteringer av betalinger. Se Nets egen personvernerklæring her.


DINE RETTIGHETER

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rett, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor.


ENDRINGER

Vi kan oppdatere denne personvernreglene fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske eller lovgivningsmessige årsaker.


Ved Spørsmål eller ønske om sletting av personopplysninger kan du kontakte oss på følgende måte:

E-Mail: info@ninavita.no




 


 






© Copyright. All Rights Reserved.

Meld deg på nyhetsbrev


Få informasjon om tilbud og nyheter på email!

 

 Når du melder deg på nyhetsbrevet vil du være blant de aller første som får beskjed om gode tilbud, spennenede nyheter og når vi finner ny og viktig forskning rundt skadelige ingredienser i hudpleie.