Kundeservice informasjon

Om NinavitaNorsk nettbutikk med naturlige og økologiske produkter for en sunn og bærekraftig livsstil.

Ninavita

 Email: info@ninavita.no

 Post: Stubberudveien 106F, 3031 Drammen

 

Betaling

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen. Alle tilbudspriser gjelder så langt lageret rekker eller ved kampanjer. Ninavita tar forbehold om at feil kan oppstå på priser og beholdning samt tekniske feil knyttet til handlekurv eller utsjekk. Vi vil da kontakte kunden innen neste virkedag for å finne en god løsning.

Betaling foregår med kortbetaling gjennom Stripe-betalingsløsning som er en trygg, sikker og veletablert betalingsløsning. For å handle hos Ninavita må du ha fylt 18 år.

 

Frakt og leveringstid

Leveringstid beregnes normalt til 2-4 virkedager + ordinær postgang. Som virkedager regnes mandag - fredag. Vi tar forbehold om at det kan oppstå situasjoner som gjør at vi blir utsolgt for ett eller flere produkter. Fast frakt kr 50,-.              Vi sender ikke til utlandet. Vi leverer til hele Norge med unntak av Finnmark, Svalbard og Jan Mayen.

Ninavita bruker Posten/Bring. Du kan også velge å hente pakker på Konnerud i Drammen hvis du sender en email til oss ved din bestilling. Varer bestilt på nett som ikke blir hentet, eller nektet mottatt vil bli returnert til oss for kundens regning.

 

Som kunde er du selv ansvarlig for at du oppgir gyldig og korrekt leveringsadresse. Må vi sende ut varer på nytt til deg på grunn av feil i adresse, påløper et ekstra fraktgebyr på kr. 50,-.

 

Leveringstiden for pakke i postkassen er i følge Bring 2 virkedager. Dette er kun et anslag fra Posten og ikke faste garantier. Som oftest kommer pakkene frem innenfor tidsfristene, men i perioder med mye trykk hos Posten så kan det være noe forsinkelser i leveringstid.

 

Hvis mottakerens postkasse er låst, hvis pakken ikke får plass, eller det av andre årsaker ikke er mulig å levere pakken i postkassen, kan mottaker hente pakken på sitt lokale postkontor eller Post i Butikk mandag - lørdag. Mottaker får en SMS eller e-post når pakken er klar til henting. Mottaker får en påminnelse om henting av pakken etter 3 og 11 dager. Er pakken fortsatt ikke hentet etter 14 dager blir den returnert.. 

 

 

 

 

 

 

 

Meld deg på nyhetsbrev


Få informasjon om tilbud og nyheter på email!

 

 Når du melder deg på nyhetsbrevet vil du være blant de aller første som får beskjed om gode tilbud, spennenede nyheter og når vi finner ny og viktig forskning rundt skadelige ingredienser i hudpleie.

NinavitaNinavita er en 100% norsk nettbutikk med kontor i Drammen. Vi har ingen kundeservice-telefon men har du spørsmål eller tilbakemeldinger vil vi veldig gjerne høre fra deg, og du kan sende oss en mail eller bruke skjemaet som ligger under fanen: "Kontakt Oss".

Nettsiden er SSL sikret.

Org.nr: 914 785 545

Stubberudveien 106F, 3031 Drammen, Norge

Email: info@ninavita.no

Frakt i NorgeNinavita bruker Posten/Bring.Ninavita sender pakker kun i Norge. Frakt koster 50 kroner. Se videre informasjon om vilkårene for frakt under fanen "kundeservice informasjon".

Følg ossHer kan du holde deg oppdatert på nyheter og hva vi driver med. Vi finnes på følgende medier:

BetalingVi tilbyr sikker og trygg kortbetaling gjennom Stripe som er sertifisert som PCI Level 1 Service Provider.

© Copyright. All Rights Reserved.