Kontakt Oss


Du er viktig for oss


Kontakt oss gjerne med spørsmål eller tilbakemeldinger

 
 
 
Vanlige SpørsmålHer er noen av de spørsmålene våre kunder har spurt om. Hvis ikke du finner det svaret du leter etter blant disse så er du velkommen til å sende melding til oss. Vi vil gjerne hjelpe deg.


Hvor lang er leveringstiden?


.Leveringstid beregnes normalt til 2-4 virkedager + ordinær postgang. Som virkedager regnes mandag - fredag.


Er det mulig å få prøve noen av produktene før jeg kjøper de inn i store størrelser?


Ikke alle av produsentene tilbyr vareprøver, men hvis vi får inn så sender vi de ut. Kontakt oss gjerne med en forespørsel hvis det er noen av produktene du er interessert i . På noen av produktene har vi mini size/travel size som koster mye mindre. Dette er en smart måte å få prøvet produkter du er interessert i da det i vanlige vareprøver ofte er så lite at det kan være vanskelig å danne seg et inntrykk av virkning.
Hvordan kan jeg se hvilke produkter som er for veganere?


Flere av produktene våre er veganske og alle disse er merket.


Kan jeg bruke hvilket som helst produkt selv om jeg har allergi, siden de er naturlige?

Selv om alle produktene har trygge og naturlige ingredienser og er uten miljøgifter så kan det, som ved all annen bruk, oppstå allergiske reaksjoner fordi man kanskje reagerer på en eller flere av ingrediensene i et produkt. Derfor er det viktig, hvis du vet at du er sensitiv overfor visse ingredienser, at man leser på ingredienslisten før man benytter seg av produktet.


Hvorfor har ikke alle produktene på Ninavita økologisk sertifisering?


Noen av merkene/produktene vi har er underveis i prosessen mot å få sertifisering. Dette er ofte en tidkrevende og dyr prosess, og disse merkene/produktene er av så bra kvalitet at vi ikke har tid til å vente med å ta de inn i vårt sortiment. I andre tilfeller er det ingrediensene og miljøprofilen sammen med kvaliteten som har vært avgjørende for at  vi har tatt det inn uavhengig av sertifisering. Produktets ingredienser skal være trygge og ikke skadelig for hverken mennesker eller miljø.

NinavitaNinavita er en 100% norsk nettbutikk med kontor i Drammen. Vi har ingen kundeservice-telefon men har du spørsmål eller tilbakemeldinger vil vi veldig gjerne høre fra deg, og du kan sende oss en mail eller bruke skjemaet som ligger under fanen: "Kontakt Oss".

Nettsiden er SSL sikret.

Org.nr: 914 785 545

Stubberudveien 106F, 3031 Drammen, Norge

Email: info@ninavita.no

Frakt i NorgeNinavita bruker Posten/Bring.Ninavita sender pakker kun i Norge. Frakt koster 50 kroner. Se videre informasjon om vilkårene for frakt under fanen "kundeservice informasjon".

Følg ossHer kan du holde deg oppdatert på nyheter og hva vi driver med. Vi finnes på følgende medier:

BetalingVi tilbyr sikker og trygg kortbetaling gjennom Stripe som er sertifisert som PCI Level 1 Service Provider.

© Copyright. All Rights Reserved.