Om Ninavita

Om NinavitaNorsk nettbutikk med naturlige og økologiske produkter for en sunn og bærekraftig livsstil.

Ninavita er en norsk nettbutikk som tilbyr naturlige og økologiske produkter til både kropp og hjem. Her er researchjobben gjort for deg slik at du trygt skal kunne handle det du trenger og har lyst på uten å måtte finlese ingredienslistene på hvert produkt. Du skal være trygg på at det du påfører huden din, bruker til barnet ditt og det du benytter til ditt hjem skal være 100% giftfritt og naturlig, samtidig som det er effektivt. Like viktig for oss er det at produktene også er bra for jorda vår og produktene vi har plukket ut derfor er økologiske og uten miljøgifter. Det er også en selvfølge at produktene ikke er testet på dyr.

 

Huden er som kjent kroppens største organ og tar opp mye av forurensningen i form av kjemikalier som påføres den. Flere av ingrediensene i konvensjonell hudpleie er også hormonforstyrrende og har alvorlige negative helseeffekter. Forskning tyder også på at stoffer vi eksponeres for fra hudpleie og andre hverdagsprodukter gir en cocktaileffekt som kan være skadelig.  Det er derfor viktig å tenke på hva man påfører huden og hva man bruker i hjemmet. Vi ønsker derfor å gjøre det lettere for deg velge produkter som er bra for deg og miljøet. Her finner du produkter tilpasset en sunn og bærekraftig livsstil.


Ninavita ble startet etter et brennende ønske om å bidra til at du som kunde og forbruker enkelt skal kunne ta gode valg for for huden og helsen din og samtidig bidra til minske bruken av miljøgifter som er skadelige for naturen. Gjennom våre hverdagsvalg kan vi sammen gjøre en forskjell.


Nina Paulsen, grunnlegger og daglig leder.Meld deg på nyhetsbrev


Få informasjon om tilbud og nyheter på email!

 

Når du melder deg på nyhetsbrevet vil du være blant de aller første som får beskjed om gode tilbud, spennenede nyheter og når vi finner ny og viktig forskning rundt skadelige ingredienser i hudpleie.

NinavitaNinavita er en 100% norsk nettbutikk med kontor i Drammen. Vi har ingen kundeservice-telefon men har du spørsmål eller tilbakemeldinger vil vi veldig gjerne høre fra deg, og du kan sende oss en mail eller bruke skjemaet som ligger under fanen: "Kontakt Oss".

Nettsiden er SSL sikret.

Org.nr: 914 785 545

Stubberudveien 106F, 3031 Drammen, Norge

Email: info@ninavita.no

Frakt i NorgeNinavita bruker Posten/Bring.Ninavita sender pakker kun i Norge. Frakt koster 50 kroner. Se videre informasjon om vilkårene for frakt under fanen "kundeservice informasjon".

Følg ossHer kan du holde deg oppdatert på nyheter og hva vi driver med. Vi finnes på følgende medier:

BetalingVi tilbyr sikker og trygg kortbetaling gjennom Stripe som er sertifisert som PCI Level 1 Service Provider.

© Copyright. All Rights Reserved.